ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γενικές πληροφορίες

Όχι αυτήν τη στιγμή, συγγνώμη! Αυτό είναι το μόνο διαδικτυακό & επίσημο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τα χειροποίητα premium κοσμήματα SΦINX®.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας SΦINX® σε επιλεγμένα καταστήματα:
SORRY MAMA Tattoo Studio - Περικλέους 3 & Παναγή Τσαλδάρη, Μαρούσι, 15122, Αθήνα, Ελλάδα.

Όλα τα κοσμήματα SΦINX® είναι χειροποίητα από ασήμι 925 και επιμεταλλώνονται. Περνάμε με ρόδιο, χρυσό διπλής επίστρωσης 24 καρατίων, ροζ χρυσό 24 καρατίων ή αντίκα. Σε όλες τις περιπτώσεις, το κόσμημα λαμβάνει προστασία γυαλίσματος ως το τελευταίο στάδιο για την αποφυγή αλλοίωσης του χρυσού.

Περισσότερες πληροφορίες για κάθε προϊόν μας μπορείτε να βρείτε στις περιγραφές τους. Όλα τα κοσμήματα έχουν σχεδιαστεί για να διαρκέσουν μια ζωή. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε τα κομμάτια σας και να διασφαλίζετε ότι η ομορφιά τους θα διαρκέσει περισσότερο.

Ναι, όλα τα αντικείμενα από ασήμι 925 φέρουν σήμα κατατεθέν, με εξαίρεση τα μικρότερα αντικείμενα όπου δεν υπάρχει χώρος για να τοποθετήσετε το σήμα 925.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσετε την αρχική λάμψη των κοσμημάτων σας, γι' αυτό σας συνιστούμε να κρατάτε το νερό, τις λοσιόν, τα αρώματα και τα σαπούνια μακριά από επιμεταλλωμένα κοσμήματα για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ασημένιο πανί γυαλίσματος για να γυαλίσετε τα επιμεταλλωμένα κοσμήματά σας, απλά μην τρίβετε πολύ δυνατά!

Δοκιμάστε μια φανέλα χωρίς χνούδι, μικροΐνες ή άλλο μαλακό, μη λειαντικό ύφασμα εναλλακτικά. Μην χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες ή χαρτομάντιλα για να γυαλίσετε τα κοσμήματά σας καθώς περιέχουν ίνες που μπορεί να χαράξουν την επιμετάλλωση. Η έκθεση στον αέρα αμαυρώνει φυσικά την επιμετάλλωση με την πάροδο του χρόνου, επομένως η αποθήκευση σε αεροστεγή σακούλα είναι ένα εξαιρετικό προληπτικό μέτρο.

Τα κοσμήματα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από το φυσικό φως του ήλιου και τη θερμότητα. Συνιστούμε να τα τοποθετήσετε σε μια προστατευτική (με επένδυση) κοσμηματοθήκη, μια ανθεκτική στο αμαυρώσει σακούλα ή σε μια πλαστική σακούλα με φερμουάρ από πολυαιθυλένιο. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ πλαστικές σακούλες από πολυβινύλιο. Μην αποθηκεύετε τα κοσμήματά σας στο μπάνιο ή σε οποιοδήποτε υγρό μέρος.

Λάβετε υπόψη ότι τα κουτιά δώρου SΦINX® δεν είναι κατασκευασμένα για μακροχρόνια αποθήκευση, καθώς δεν είναι αεροστεγή και θα εμφανιστούν αμαύρωση με την πάροδο του χρόνου.

Επισκευές & Επιμετάλλωση

Κάθε κόσμημα SΦINX® συνοδεύεται από την κάρτα Certificate of Authenticity που καλύπτει εξάμηνη εγγύηση.
Η SΦINX® θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει ευχαρίστως οποιοδήποτε προϊόν κρίνεται ελαττωματικό λόγω της διαδικασίας κατασκευής του, της κατασκευής μας ή των υλικών που χρησιμοποιούνται. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το σφάλμα ή το σπάσιμο του προϊόντος θεωρείται ότι έχει σχιστεί, λανθασμένος χειρισμός ή αμέλεια δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα παράσχει μια λογική προσφορά για την απαιτούμενη επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικών.

Απαιτείται απόδειξη αγοράς & CoA (SΦINX® Certificate of Authenticity card) για την αξίωση εγγύησης.
Η εγγύηση ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς του αρχικού προϊόντος.

Η ποιότητα και η δεξιοτεχνία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για εμάς. Όλα τα κομμάτια SΦINX® είναι προσεκτικά χειροποίητα για να διαρκέσουν στο χρόνο. Ωστόσο, το κόσμημα από τη φύση του είναι λεπτό και ευαίσθητο.

Εάν χρειάζεστε επισκευή σε οποιοδήποτε κομμάτι SΦINX®, στείλτε μας email στο support@sfinx.gr . Βεβαιωθείτε ότι αναφέρατε τον Αριθμό Παραγγελίας και το Πρόβλημα Επισκευής. Όλες οι επισκευές θα αξιολογηθούν σε ατομική βάση.

Θα επισκευάσουμε, χωρίς χρέωση, τυχόν θραύση που προκαλείται από ελάττωμα κατασκευαστή εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αγοράς. Με την πάροδο του χρόνου για ζημιές ή που θεωρείται ότι οφείλονται σε κακή χρήση ή γενική φθορά, επιβαρύνονται με χρέωση επισκευής.

Ελέγξτε την ενότητα Φροντίδα κοσμημάτων (παραπάνω) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να διατηρήσετε τα κοσμήματά σας κοντά στην αρχική τους κατάσταση.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να επανατοποθετήσετε το κόσμημα σας εντός έξι μηνών εγγύησης, το φτιάχνουμε για εσάς χωρίς επιπλέον χρέωση. Με την πάροδο του χρόνου, θα χαρούμε να επανατοποθετήσουμε τα κοσμήματά σας με επιπλέον κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος και τον τρόπο αποστολής του κομματιού σας σε εμάς.

Λάβετε υπόψη ότι μπορούμε να δεχτούμε επισκευές/επαναστολή/εγγύηση μόνο για είδη που αγοράστηκαν στο sfinx.gr . Επισκευές/Επαναποκατάσταση/Εγγύηση για προϊόντα που αγοράστηκαν σε έναν από τους Πωλητές λιανικής μας πρέπει να επιστραφούν μέσω του αρχικού σημείου αγοράς.

Λογαριασμός & Παραγγελία

Μπορείτε να παραγγείλετε με πρόσβαση επισκέπτη. Ωστόσο, συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό.

Με αυτόν τον σύνδεσμο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό SΦINX®. Οι μελλοντικές σας παραγγελίες θα είναι πιο γρήγορες και ευκολότερες, καθώς μπορείτε να ελέγξετε τις πρόσφατες παραγγελίες σας, την κατάστασή τους, ακόμη και το ιστορικό παραγγελιών σας. Εκτός από αυτό, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τις προσωπικές σας ημερομηνίες για περαιτέρω παραγγελίες.

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης" στην περιοχή σύνδεσης και εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας. Θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο που θα σας βοηθά να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας.

Όχι. Κάθε προϊόν SΦINX® αξίζει να συσκευαστεί και να αποσταλεί.

Εάν δεν έχετε λάβει αυτόματη επιβεβαίωση παραγγελίας, η παραγγελία σας είναι συνήθως επιτυχής. Για να βεβαιωθείτε ότι συμβαίνει αυτό, απλώς στείλτε μας ένα email στο support@sfinx.gr.

- Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμη πληρωμή, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνοι σας, κάνοντας είσοδο στα στοιχεία της παραγγελίας σας.
- Εάν πληρώσατε για την παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω support@sfinx.gr το συντομότερο δυνατό (εντός μιας ώρας μετά την πληρωμή της παραγγελίας)
- θα ακυρώσουμε την παραγγελία και θα σας στείλουμε επιστροφή χρημάτων. Επίσης, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια επιστροφή (δείτε παρακάτω).

Μόλις γίνει μια παραγγελία στο σύστημά μας, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη διεύθυνση. Εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα στη διεύθυνσή σας, πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν το δέμα θα σταλεί πίσω στην αποθήκη μας.

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Εκτός Ελλάδας (μέσω των υπηρεσιών Elta Courier), αποστέλλουμε παγκοσμίως μέσω DHL Express.
Ευρώπη (χώρες ΕΕ και εκτός ΕΕ), Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ, Χιλή, Μεξικό, Βραζιλία, Αργεντινή, Κίνα, Ιαπωνία και πολλά άλλα. Επιλέξτε τη χώρα σας στο ταμείο, ωστόσο, εάν η χώρα σας δεν αναφέρεται στη λίστα, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@sfinx.gr για περισσότερες πληροφορίες.
Σημειώστε ότι για λόγους που δεν ελέγχουμε, δεν αποστέλλουμε προς το παρόν τις διευθύνσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει.

Κάθε κομμάτι SΦINX® είναι χειροποίητο κατά παραγγελία και μπορεί να χρειαστούν έως και 3-5 ολόκληρες εργάσιμες ημέρες για να παραχθεί. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, συσκευάζεται και αποστέλλεται με την επόμενη παραλαβή με courier (Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός των αργιών στην Ελλάδα). Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τη χώρα προορισμού και τη μέθοδο αποστολής (Economy ή Express).

Οι ακόλουθες εκτιμήσεις υπόκεινται σε αλλαγές και βασίζονται στις τρέχουσες εμπειρίες μας: Ελλάδα (2-4 εργάσιμες ημέρες) - Υπόλοιπος κόσμος (3-15 εργάσιμες ημέρες).

Τα έξοδα αποστολής στο κατάστημά μας εξαρτώνται από το βάρος των αντικειμένων, τη χώρα προορισμού και τον τρόπο αποστολής. Εκτός από τα έξοδα αποστολής, μπορεί να αποτελούνται από τα έξοδα συσκευασίας και διεκπεραίωσης. Επομένως θα λάβετε την τιμή αποστολής μόλις βάλετε το προϊόν σας στο καλάθι και επιλέξετε τη διεύθυνση παράδοσης (πριν κάνετε την παραγγελία).

Α. Παραγγελίες από Ελλάδα - ΕΛΤΑ Courier
Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 80,00€ - Για παραγγελίες κάτω των 80,00€, το κόστος αποστολής είναι 5,00€.
Β. Παραγγελίες από χώρες της ΕΕ - DHL Economy/Express
Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 180,00€ - Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό.
Γ. Παραγγελίες από χώρες εκτός ΕΕ - DHL Express
Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 250,00€ - Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η παράδοση εντός της ΕΕ δεν υπόκειται σε δασμούς ή πρόσθετους φόρους.
Για χώρες εκτός ΕΕ (κατηγορία C), οι πελάτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν φόρους εισαγωγής και δασμούς και ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον δασμούς στον τελωνειακό έλεγχο.
Η SΦINX® δεν ελέγχει πιθανές πρόσθετες χρεώσεις ή επιθεωρήσεις. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πληρώσετε φόρους εισαγωγής και δασμούς (αυτοί διαφέρουν από χώρα σε χώρα), θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας η DHL Express και η παραγγελία δεν θα αποδεσμευτεί μέχρι να πληρώσετε. Επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις.
Η SΦINX® δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερημένες παραδόσεις που προκαλούνται από τρίτες εταιρείες ταχυμεταφορών. Σε κάθε περίπτωση, εάν ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας σε εσάς επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες (απεργίες, καιρικά φαινόμενα κ.λπ.), θα ειδοποιηθείτε για τον χρόνο παράδοσης χωρίς αποτυχία. Εάν η διεύθυνση αποστολής θεωρείται ότι βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή, ο χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις.

Ναι, θα λάβετε τον προσωπικό σας αριθμό παρακολούθησης από εμάς στην επιβεβαίωση αποστολής, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή.

Για τη δική σας διευκόλυνση, προτείνουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για τις αγορές σας:

Α. Αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες που παραδίδονται στην Ελλάδα).
Εάν το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας είναι κάτω των 500,00 ευρώ και ο προορισμός της παράδοσης είναι η Ελλάδα, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο συναλλαγής με Αντικαταβολή (Αντικαταβολή), όπου πραγματοποιείτε την πληρωμή τη στιγμή και τον τόπο παράδοσης της παραγγελίας. Η χρέωση αντικαταβολής περιλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής, τα οποία ανέρχονται στα 5,00 ευρώ. Η μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε για τέτοιου είδους συναλλαγές είναι η Elta Courier.

Β. Πιστωτική Κάρτα
Υποστηριζόμενες κάρτες: VISA, MasterCard & American Express. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε σε ένα ασφαλές περιβάλλον της Stripe. Η Stripe είναι ένας από τους κορυφαίους φορείς πληρωμών ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Stripe εδώ: https://stripe.com

Γ. PayPal
Όταν επιλέγετε να πληρώσετε μέσω PayPal, θα προωθηθείτε στον επίσημο ιστότοπο του PayPal (ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τυχόν προσωπικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας) δεν αποθηκεύονται στο σύστημα της SΦINX®. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.paypal.com/us/digital-wallet/how-paypal-works

Δ. Apple Pay (Πληρωμή με τις συσκευές Apple σας).